Webinaarit ja avoimet valmennukset

Asiakkuuksien johtaminen 2019, kaksi 1,15 h webinaaria 17. ja 24.1.2019

Asiakkuuksien johtaminen on strateginen tapa johtaa yrityksen asiakaspääomaa. Tilaisuudessa saat selkeät eväät ja asiakkuuksien johtamisen askeleet – miten asiakkuudet otetaan haltuun!

Webinaarissa saat hyvän näkemyksen asiakkuuksien strategisesta johtamisesta ja konkreettisia keinoja asiakasjohtamisen toimintamallin rakentamiseen omaan yritykseesi tai vastuualueellesi.

Tervetuloa mukaan webinaarivalmennuksiin kuulemaan asiantuntijapuheenvuoro ja löytämään konkreettisia keinoja, joilla voit luoda asiakkuuksien johtamisen toimintamallin omaan yritykseesi!

Asiakkuuksien johtaminen 2019, sisältö ja ilmoittautuminen:

      Webinaari

Avainasiakkuuksien johtaminen, kaksi 1,15 h webinaaria 25.10. ja 1.11.2018

Avainasiakkuudet ovat yrityksen merkittävimpiä asiakkaita, mutta miten avainasiakkuuksia johdetaan käytännössä ja miten erottaudutaan muillakin keinoilla kuin tuotteilla, toimitusajalla ja hinnalla?

Webinaarissa saat hyvän näkemyksen nykyaikaisesta avainasiakkuuksien strategisesta johtamisesta ja konkreettisia työkaluja avainasiakastyön suunnitteluun ja toteuttamiseen omassa organisaatiossasi.

Avainasiakkuuksien johtaminen, sisältö ja ilmoittautuminen:

      Webinaari

Webinaarikoulutusten hinnat: 297 euroa(+ alv 24 %) / osallistuja. Hinta sisältää live-webinaarin, webinaaritallenteen ja koulutusmateriaalin, sekä e-kirjan Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen ja kytkeminen CRM:ään. 

Tilaisuudet toteutetaan Webakatemia.fi:n palveluna. Voit myös tilata viimeisimmän webinaarin tallenteena hintaan 127 euroa (+ alv 24 %).

      Tallenne

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen, 22.11.2019 Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Valmentavana johtajana, esimiehenä tai asiantuntijana et ratko ongelmia, vaan autat organisaatiotasi oppimaan ja kehittymään. Valmentajana osaat arvioida henkilön kyvykkyyttä ja vaikuttaa motivaatioon ja asenteisiin. Osaat sitouttaa ja innostaa henkilöä ja tiimiä antamaan parastaan!

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen perustuu johtamisen moderneihin käytäntöihin, jossa johtamisen tehtävänä on auttaa henkilöä hyödyntämään potentiaaliaan ja saavuttamaan tavoitteensa.

Tutustu tarkemmin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!

      Lue lisää

Päivän seminaarissa saat työkalut ja toimintamallit, johon voit johtamisessasi nojata ja kehittää oman vastuualueesi tavoitteellista työskentelyä. Tilaisuuden perusteella sinulla on hyvä käsitys, miten kytket johtamisesi yrityksen strategisiin tavoitteisiin. Osaat myös käyttää keskeisiä johtamisen työkaluja ja toimintamalleja, joita saat tilaisuudessa käyttöösi.

Seminaarin hinta: 597 euroa (+ alv 24 %), sisältäen materiaalin sekä tarjoilun.
Tilaisuuden organisoi Eventium koulutuspalvelut.


Yrityskohtaiset valmennukset

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, miten voimme auttaa tavoitteidenne saavuttamisessa!

   Yhteydenotto

 

Jaa:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone