Seminaarit ja webinaarit 2018

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen, seminaari

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen perustuu johtamisen moderneihin käytäntöihin, jossa johtamisen tehtävänä on auttaa henkilöä hyödyntämään potentiaaliaan ja saavuttamaan tavoitteensa.

Valmentavana johtajana, esimiehenä tai asiantuntijana et ratko ongelmia, vaan autat organisaatiotasi oppimaan ja kehittymään. Valmentajana osaat arvioida henkilön kyvykkyyttä ja vaikuttaa motivaatioon ja asenteisiin. Osaat sitouttaa ja innostaa henkilöä ja tiimiä antamaan parastaan!

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen, 12.9 Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki. Tutustu tarkemmin sisältöön ja ilmoittautudu mukaan!

      Seminaari

Päivän seminaarissa saat työkalut ja toimintamallit, johon voit johtamisessasi nojata ja kehittää oman vastuualueesi tavoitteellista työskentelyä. Tilaisuuden perusteella sinulla on hyvä käsitys, miten kytket johtamisesi yrityksen strategisiin tavoitteisiin. Osaat myös käyttää keskeisiä johtamisen työkaluja ja toimintamalleja, joita saat tilaisuudessa käyttöösi.


Asiakkuuksien johtaminen 2018, webinaari

Jatkuvassa muutoksessa olevassa markkinassa menestymisen nopein keino on kaivautua sinne mistä kaikki lähtee; asiakkaasta ja asiakkaan tarpeista. Asiakkuuksien johtaminen on strateginen tapa johtaa yrityksen asiakaspääomaa. Tilaisuudessa saat selkeät eväät ja asiakkuuksien johtamisen askeleet – miten asiakkuudet otetaan haltuun!

Tervetuloa mukaan webinaarivalmennuksiin kuulemaan asiantuntijapuheenvuoro ja löytämään konkreettisia keinoja, joilla voit luoda asiakkuuksien johtamisen toimintamallin omaan yritykseesi!

 Kaksi 1,15 h webinaaria 20.9 ja 27.9. Sisältö ja ilmoittautuminen:

      Webinaari

Webinaarissa saat hyvän näkemyksen asiakkuuksien strategisesta johtamisesta ja konkreettisia keinoja asiakasjohtamisen toimintamallin rakentamiseen omaan yritykseesi tai vastuualueellesi.


Avainasiakkuuksien johtaminen, webinaari

Avainasiakkuudet ovat yrityksen merkittävimpiä asiakkaita, mutta miten avainasiakkuuksia johdetaan käytännössä ja miten erottaudutaan muillakin keinoilla kuin tuotteilla, toimitusajalla ja hinnalla?

Avainasiakkuuksien johtaminen, kaksi 1,15 h webinaaria 25.10. ja 1.11.2018. Sisältö ja ilmoittautuminen:

      Webinaari

Webinaarissa saat hyvän näkemyksen nykyaikaisesta avainasiakkuuksien strategisesta johtamisesta ja konkreettisia työkaluja avainasiakastyön suunnitteluun ja toteuttamiseen omassa organisaatiossasi.


Seminaarin hinta 597 euroa (+ alv 24 %), sisältäen materiaalin sekä tarjoilun.
Webinaarikoulutusten hinnat:
297 euroa(+ alv 24 %) / osallistuja. Hinta sisältää live-webinaarit, webinaaritallenteet ja sähköisen koulutusmateriaalin, sekä e-kirjan Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen ja kytkeminen CRM:ään.

Voit myös tilata viimeisimmän webinaarin tallenteena hintaan 127 euroa (+ alv 24 %).

      Tallenne
Jaa:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone