Valmennukset ja webinaarit

Asiakkuuksien johtaminen 2019

Kaksi 1,15 h webinaaria 9.5 ja 16.5.2019 klo 09:00 – 10:15

Asiakkuuksien johtaminen on strateginen tapa johtaa yrityksen asiakaspääomaa. Webinaarissa saat hyvän näkemyksen asiakkuuksien strategisesta johtamisesta ja konkreettisia keinoja asiakasjohtamisen toimintamallin rakentamiseen omaan yritykseesi tai vastuualueellesi.

Tervetuloa mukaan webinaarivalmennuksiin kuulemaan asiantuntijapuheenvuoro ja löytämään konkreettisia keinoja, joilla yrityksenne saa asiakkuudet haltuun!

Asiakkuuksien johtaminen 2019, sisältö ja ilmoittautuminen:

      Webinaari

Avainasiakkuuksien johtaminen 2019

Kaksi 1,15 h webinaaria 7.2. ja 14.02.2019

Avainasiakkuudet ovat yrityksen merkittävimpiä asiakkaita, mutta miten avainasiakkuuksia johdetaan käytännössä ja miten erottaudutaan muillakin keinoilla kuin tuotteilla, toimitusajalla ja hinnalla?

Webinaarissa saat hyvän näkemyksen nykyaikaisesta avainasiakkuuksien strategisesta johtamisesta ja konkreettisia työkaluja avainasiakastyön suunnitteluun ja toteuttamiseen omassa organisaatiossasi.

Avainasiakkuuksien johtaminen, sisältö ja ilmoittautuminen:

      Webinaari

Webinaarikoulutusten hinnat: 297 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja. Hinta sisältää live-webinaarin, webinaaritallenteen ja koulutusmateriaalin, sekä e-kirjan Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen ja kytkeminen CRM:ään. 

Tilaisuudet toteutetaan Webakatemia.fi:n palveluna. Voit myös tilata viimeisimmän webinaarin tallenteena hintaan 127 euroa (+ alv 24 %).

      Tallenne

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen

20.3.2019 Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Valmentavana johtajana, esimiehenä tai asiantuntijana et ratko ongelmia, vaan autat organisaatiotasi oppimaan ja kehittymään. Valmentajana osaat arvioida henkilön kyvykkyyttä ja vaikuttaa motivaatioon ja asenteisiin. Osaat sitouttaa ja innostaa henkilöä ja tiimiä antamaan parastaan!

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen perustuu johtamisen moderneihin käytäntöihin, jossa johtamisen tehtävänä on auttaa henkilöä hyödyntämään potentiaaliaan ja saavuttamaan tavoitteensa.

Tutustu tarkemmin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!

      Lue lisää

Päivän seminaarissa saat työkalut ja toimintamallit, johon voit johtamisessasi nojata ja kehittää oman vastuualueesi tavoitteellista työskentelyä. Tilaisuuden perusteella sinulla on hyvä käsitys, miten kytket johtamisesi yrityksen strategisiin tavoitteisiin. Osaat myös käyttää keskeisiä johtamisen työkaluja ja toimintamalleja, joita saat tilaisuudessa käyttöösi.

Seminaarin hinta: 697 euroa (+ alv 24 %), sisältäen materiaalin sekä tarjoilun.
Tilaisuuden organisoi Eventium koulutuspalvelut.


Muutoksen ja uudistumisen johtaminen

11.4.2019 Royal at Crowne Plaza, Helsinki

Muutosten toteuttaminen on arkipäivää, mutta vanhasta poisoppinen ja uusiutuminen on jatkuva haaste. Muutoksessa on riskejä, toisaalta sen hyödyt voisivat olla moninkertaisia. Future Back -malli on uudistumisen matka, joka alkaa kunnianhimoisesta tavoitteesta ja jatkuu konkreettisina askelmerkkeinä tähän hetkeen.

Future Back – muutoksen ja uudistumisen johtamismalli tekee organisaatiostasi ketterämmän ja uudistamisen helpommaksi. Matka lähtee tavoitetilasta ja muutoksen uhkien huomioimisesta jatkuen konkreettisiin askelmerkkeihin, joilla uudistumisen toteutumista varmistetaan.

Tutustu tarkemmin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!

      Lue lisää

Päivän valmennuksessa saat työkalut ja toimintamallit, joilla pystyt johtamaan ja toteuttamaan tulevia muutoshankkeita ja tehostamaan organisaatiotasi uudistumista.

Seminaarin hinta: 697 euroa (+ alv 24 %), sisältäen materiaalin sekä tarjoilun.
Tilaisuuden organisoi Eventium koulutuspalvelut.


Yrityskohtaiset valmennukset

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous yrityskohtaisesti räätälöityyn ohjelmaan!

   Yhteydenotto

 

Jaa:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone