ALUEPÄÄLLIKKÖ, Cramo Finland Oy, Vantaa 

 

Haluatko haasteellisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan koko Cramon toimintaan? Haemme aluepäällikköä Pääkaupunkiseudun alueelle. Vastaat alueesi tuloksellisesta liiketoiminnasta, toiminnan ohjauksesta sekä sen kehittämisestä. Sinulla on kyky motivoida alaisiasi sekä luoda tiimisi kanssa yhdessä mainio päivä niin asiakkaalle kuin koko henkilöstölle. Johdat tiimiäsi yrittäjähenkisesti esimerkilläsi, ja olet valmis ottamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä.

Aluepäällikön roolissa vastaat oman alueesi tavoitteiden saavuttamisesta. Työtehtäviisi kuuluu:

  • alueesi vuokrauksen, myynnin, asennuksen ja kalustotiimin johtaminen
  • esimiestyö ja henkilöstöresurssien suunnittelu, hallinta ja optimointi
  • prosessien sujuvuudesta vastaaminen
  • alueesi toiminnan systemaattinen kehittäminen
  • yhteistyö muiden alueiden ja tukitoimintojen kanssa

Sinulla on näyttöä saavutetuista tuloksista ja kokemusta esimiestyöstä. Olet tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja yhteistyötaitoinen. Olet myyntihenkinen ja osaat toimia valmentavana esimiehenä. Kykenet strategiseen ajatteluun sekä olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Osaat analysoida ja hyödyntää taloudellisia ja muita tunnuslukuja sekä johtaa niistä tarvittavat toimenpiteet. Kykenet toimimaan jatkuvassa muutoksessa ja johtamaan muutosta. Koulutukseltasi olet insinööri tai sinulla on esimerkiksi kaupallinen korkeakoulututkinto. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Työtehtävä vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielentaitoa. Kokemus myyntityöstä ja rakennusalalta on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.8. ja 19.8. klo 9.00-11.00 Business Performance Oy:n konsultti Juha Porkka, puh. 040 501 3454. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 25.8.2019 mennessä hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.


ASIAKASPÄÄLLIKKÖ, pääkaupunkiseutu

Haemme Asiakaspäällikköä toimialansa johtavalle asiakasyrityksellemme B-to-B -myyntiin kiinteään työsuhteeseen.

Tehtävä sisältää nykyisten asiakkaiden kehittämistä ja uusien asiakkaiden kasvattamista monipuolisilla ratkaisuilla.

Sinulla on ratkaisumyynnin kokemusta yritysten päättäjille. Olet aktiviinen ja aloitteellinen ja Sinulla on näyttöjä saavutetuista tuloksista. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja ennen kaikkea nälkää menestyä.

Voit olla nouseva kyky tai kunnianhimoinen, rautaisen kokenut ammattilainen. Saat hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävässäsi onnistumiseen. Kiinteän palkan lisäksi voit vaikuttaa itse ansiotasoosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Porkka, p. 040 5013454.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)businessperformance.fi 25.8.2019 mennessä. Olemme kiinnostuneita Sinusta!


Jätä avoin hakemus

Jo sadat ammattilaiset ovat löytäneet uusia haasteita kauttamme. Olet sitten kunnianhimoinen uusi kyky tai rautaisen kokenut ammattilainen, olemme kiinnostuneita sinusta. Jos haluat olla mukana kun parhaita osaajia etsitään, jätä meille avoin hakemus osoitteesen rekry(at)businessperformance.fi


Päättyneet haut

Myynti- ja markkinointijohtaja, Vantaa

Myyntijohtaja, pääkaupunkiseutu

Asiakaspäällikkö, Pirkanmaa

Aluepäällikkö, Lounais-Suomi ja Pirkanmaa

Asiakaspäällikkö, Kaakkois-Suomi

Asiakaspäällikkö, pääkaupunkiseutu

Yrityspalveluyksikön johtaja, Helsinki

Asiakaspäällikkö, Helsinki

Myyntijohtaja, Helsinki

Lehtiryhmän johtaja, Tampere

Asiakaspäällikkö, Vantaa

Asiakaspäällikkö, Turku

Myyntijohtaja, Helsinki

Tuotantopäällikkö, Jyväskylä

Myyntipäällikkö, Vantaa

Aluepäällikkö, Vantaa