MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Cramo Finland Oy

Innostutko vastuullisesta ja haastavasta tehtävästä, jossa pääset vaikuttamaan Cramon toimintaan monesta eri näkökulmasta? Olet mukana rakentamassa Cramon tulevaisuutta yhdessä tiimisi ja asiakkaiden kanssa. Tehtävän sijaintipaikka on Mikkelissä, Jyväskylässä tai Kuopiossa.

Myyntipäällikkönä vastaat tiimisi myynnistä ja alueesi/segmenttisi kannattavasta liiketoiminnasta. Tehtävään kuuluu lisäksi:

  • oman tiimin johtaminen
  • yhteistyö alueen muiden toimintojen sekä tukitoimintojen kanssa
  • prosessien noudattaminen sekä niiden sujuvuudesta vastaaminen

Myyntitiimiisi kuuluu yli 10 myyjää ja toiminta-alueesi käsittää yhdeksän kaupunkia. Myyntipäällikkö on keskeisessä roolissa Cramon tuotteiden ja palveluiden myynnissä ja markkinoinnissa asiakkaille. Sinulla on myös merkittävä rooli sisäisen ja ulkoisen yhteistyön kehittäjänä.

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään maanantaina 17.6.2019 mennessä hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa 6.6 klo 13-14. ja 10.6. klo 9.00-10.00 Business Performance Oy:n konsultti Juha Porkka, puh. 040 501 3454.


TEKNINEN MYYJÄ, Kamstrup Oy

Haluatko tulla osaksi dynaamista myyntitiimiä? Pidätkö tehtävistä, joissa yhdistyvät sekä hallinnollinen, tekninen että kaupallinen osaaminen? Oletko luonteeltasi ulospäin suuntautunut ja palvelualtis? Tahdotko oppia tuntemaan energia- ja vesimittarit kuin omat taskusi?

Tule osaksi Kamstrupin Suomen-toimiston myyntitiimiä

Kamstrup on maailman johtava energian- ja vedenkulutuksen älykkäiden mittausratkaisujen valmistaja. Yhtiömme kasvaa kovaa vauhtia ja investoi yhä enemmän älykkäiden mittauslaitteistojen sekä sähkö-, vesi- ja lämpöenergiamittarien langattomien luentajärjestelmien tuotekehitykseen ja valmistukseen. Koska älykkäiden, uuden ajan mittausratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti, etsimme nyt Suomen-toimistollemme myyntitiimin vahvistukseksi uutta teknistä myyjää.

Teknisenä myyjänä olet osa dynaamista ja erittäin motivoitunutta tiimiämme, jonka tärkeimpänä tehtävänä on löytää aina kullekin asiakkaalle parhaiten sopiva ratkaisu. Tiimi vastaa yhdessä asiakkaiden kysymyksiin tuotteiden teknisistä ominaisuuksista ja koordinoi myyntiä. Teemme tiimin sisällä tiivistä yhteistyötä ja jaamme kokemuksia ja tietoja.

Tehtävän keskiössä tuotteiden tekninen tuntemus 

Teknisen myyjän ensisijainen työtehtävä on suomalaisten asiakkaiden neuvominen tuotteiden ja ratkaisujen teknisissä kysymyksissä. Olet mukana koko myyntiprosessin ajan tarjouksen tekemisestä tilauksen käsittelyyn ja toimituksesta huolehtimiseen. Tällöin asiakkaamme saa hyvän ja miellyttävän ostokokemuksen.

Haluatko liittyä Kamstrupin osaajien joukkoon?

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry(at)businessperformance.fi viimeistään 21.6.2019.Hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Business Performance Oy:n konsultti Juha Porkka 10.6. ja 17.6. klo 10.00–11.00, puh. 040 501 3454.


ASIAKASPÄÄLLIKKÖ, pääkaupunkiseutu

Haemme Asiakaspäällikköä toimialansa johtavalle asiakasyrityksellemme B-to-B -myyntiin kiinteään työsuhteeseen.

Tehtävä sisältää nykyisten asiakkaiden kehittämistä ja uusien asiakkaiden kasvattamista monipuolisilla ratkaisuilla.

Sinulla on ratkaisumyynnin kokemusta yritysten päättäjille. Olet aktiviinen ja aloitteellinen ja Sinulla on näyttöjä saavutetuista tuloksista. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja ennen kaikkea nälkää menestyä.

Voit olla nouseva kyky tai kunnianhimoinen, rautaisen kokenut ammattilainen. Saat hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävässäsi onnistumiseen. Kiinteän palkan lisäksi voit vaikuttaa itse ansiotasoosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Porkka, p. 040 5013454.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)businessperformance.fi 15.6.2019 mennessä. Olemme kiinnostuneita Sinusta!


Jätä avoin hakemus

Jo sadat ammattilaiset ovat löytäneet uusia haasteita kauttamme. Olet sitten kunnianhimoinen uusi kyky tai rautaisen kokenut ammattilainen, olemme kiinnostuneita sinusta. Jos haluat olla mukana kun parhaita osaajia etsitään, jätä meille avoin hakemus osoitteesen rekry(at)businessperformance.fi


Päättyneet haut

Myynti- ja markkinointijohtaja, Vantaa

Myyntijohtaja, pääkaupunkiseutu

Aluepäällikkö, Lounais-Suomi ja Pirkanmaa

Asiakaspäällikkö, Kaakkois-Suomi

Asiakaspäällikkö, pääkaupunkiseutu

Yrityspalveluyksikön johtaja, Helsinki

Asiakaspäällikkö, Helsinki

Myyntijohtaja, Helsinki

Lehtiryhmän johtaja, Tampere

Asiakaspäällikkö, Vantaa

Asiakaspäällikkö, Turku

Myyntijohtaja, Helsinki

Tuotantopäällikkö, Jyväskylä

Myyntipäällikkö, Vantaa

Aluepäällikkö, Vantaa