Aluepäällikkö, Cramo Finland Oy

Haluatko haasteellisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan koko Cramon toimintaan? Haemme aluepäällikköitä Pirkanmaan alueelle ja Varsinais-Suomen alueelle.  Vastaat alueesi tuloksellisesta liiketoiminnasta, toiminnan ohjauksesta sekä sen kehittämisestä. Sinulla on kyky motivoida alaisiasi sekä luoda tiimisi kanssa yhdessä mainio päivä niin asiakkaalle kuin koko henkilöstölle. Johdat tiimiäsi yrittäjähenkisesti esimerkilläsi, ja olet valmis ottamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä. Tehtävien sijaintipaikat ovat Tampereella ja Turussa.

TOIMENKUVASI

Aluepäällikön roolissa vastaat oman alueesi tavoitteiden saavuttamisesta. Työtehtäviisi kuuluu:

• oman alueesi vuokrauksen, myynnin, asennuksen ja kalustotiimin johtaminen

• esimiestyö ja sen tehokkuudesta vastaaminen

• prosessien noudattaminen sekä niiden sujuvuudesta vastaaminen

• alueesi toiminnan systemaattinen kehittäminen

• yhteistyö muiden alueiden ja tukitoimintojen kanssa

• henkilöstöresurssien suunnittelu, hallinta ja optimointi

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Sinulla on näyttöä saavutetuista tuloksista ja kokemusta esimiestyöstä. Olet tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja yhteistyötaitoinen. Olet myyntihenkinen ja osaat toimia valmentavana esimiehenä. Kykenet strategiseen ajatteluun sekä olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Osaat analysoida ja hyödyntää taloudellisia ja muita tunnuslukuja sekä johtaa niistä tarvittavat toimenpiteet. Kykenet toimimaan jatkuvassa muutoksessa ja johtamaan muutosta. Koulutukseltasi olet insinööri tai sinulla on esimerkiksi kaupallinen korkeakoulututkinto. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Työtehtävä vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielentaitoa. Kokemus myyntityöstä ja rakennusalalta on eduksi.

CRAMO TARJOAA SINULLE

• näytön paikan merkittävässä asemassa mielenkiintoisen ja haastavassa tehtävässä

• kehitysmahdollisuuksia tarjoavan organisaation ja yrityksen vahvan tuen

• kilpailukykyisen ja tuloksiin sidotun kompensaation

WE ARE SHAPERS

Olemme mielenkiintoisella matkalla viemässä toimintaamme eteenpäin. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

HAE MUKAAN!

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.12. ja 17.12. klo 9.00-11.00 Business Performance Oy:n konsultti Juha Porkka, puh. 040 501 3454. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään keskiviikkoon 19.12.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi!

      Hae tehtävään

Jätä avoin hakemus

Jo sadat ammattilaiset ovat löytäneet uusia haasteita kauttamme. Olet sitten kunnianhimoinen uusi kyky tai rautaisen kokenut ammattilainen, olemme kiinnostuneita sinusta. Jos haluat olla mukana kun parhaita osaajia etsitään, jätä meille avoin hakemus osoitteesen rekry(at)businessperformance.fi


Päättyneet haut

Asiakaspäällikkö, pääkaupunkiseutu

Yrityspalveluyksikön johtaja

Asiakaspäällikkö, Helsinki

Myyntijohtaja, Helsinki

Lehtiryhmän johtaja, Tampere

Asiakaspäällikkö, Vantaa

Asiakaspäällikkö, Turku

Myyntijohtaja, Helsinki

Tuotantopäällikkö, Jyväskylä

Myyntipäällikkö, Vantaa

Aluepäällikkö, Vantaa