Business Performance tuottaa kanssanne strategiasta johdetun tavoitteellisen toimintatavan asiakastyöskentelyyn, myyntiin ja johtamiseen. Valmennamme organisaationne innovatiivisella tavalla uuteen työskentelytapaan ja toimimme kumppanina muutoksessa.

Kokemuksemme liiketoiminnan kehittämisessä, johtotehtävistä ja myynnistä varmistavat onnistumista muutosten läpiviennissä. Katsomme organisaatiota kokonaisuutena ja osallistumme myös henkilöstöratkaisuihin, organisointiin ja rekrytointiin.

Asiakkuuksien johtaminen

Menestyminen markkinoilla edellyttää koko organisaation ponnistelua asiakastyöskentelyssä ja myynnissä. Tarjoamme toimintamallit ja työkalut, jolla yritys voi kasvattaa asiakaspääomaansa ja myyntiään, sekä varmistaa organisaation työskentelyä liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Tilaa alta asiakkuuksien johtamisen kirja.

         Tilaa kirja

Johtaminen ja myynti 

Rakennamme tehokkaan johtamismallin ja tarjoamme käytännön työkalut johdolle ja esimiehille valmentavaan johtamiseen.

Ratkaisumyynnin seuraava askel on haastajamyynnin toimintatapa. On löydettävä keinoja, joilla pystytään tuottamaan uudenlaisia tapoja toimia tuomalla lisäarvoa ja näkemystä sekä haastaa positiivisesti asiakasta. Valmennamme organisaationne voittamisen kulttuuria ja tuomme käytännön työkalut asiakastyöhön ja myyntiin.

Business coaching

Henkilö- ja ryhmäkohtaiset Business Coaching -ohjelmamme johdolle ovat liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen perustuvia konkreettisia kehittämisohjelmia. Coachimme ovat kokeneita yritys- ja muutosvalmentajia, joilla on aitoa liiketoimintaosaamista. Osaamme haastaa ja tuoda esiin uudenlaisia mahdollisuuksia.

Rekrytointipalvelut

Löydä uusi ura kauttamme! Asiantuntijatehtävät, johtaminen ja myyntiorganisaatioiden avainpaikat ovat erikoisalaamme. Kaikki hakemamme tehtävät eivät ole julkisia hakuja. Jätä avoin hakemuksesi ja cv:si alla olevasta linkistä tai tutustu avoinna oleviin tehtäviin alta.

Avoin hakemus Jo sadat ammattilaiset ovat löytäneet uusia haasteita kauttamme. Olet sitten kunnianhimoinen uusi kyky tai rautaisen kokenut ammattilainen, olemme kiinnostuneita sinusta. Kaikki tehtävät eivät ole aina julkisessa haussa. Jos haluat olla mukana kun parhaita osaajia etsitään, jätä meille avoin hakemus.

Verkkokaupan kehittäjä Etsimme asiakkaallemme Verkkokaupan kehittäjää. Tehtävässä pääset luomaan asiakasyrityksellemme uuden verkkokaupan Ruotsin markkinoille, sekä toteuttamaan olemassaolevan tilausjärjestelmän järjestelmäintegraation. Tulet toimimaan verkkokaupan vastuuhenkilönä sekä kehittäjänä, joten odotamme henkilöltä myös kiinnostusta tai jo kokemusta myyntiorganisaation toiminnasta.

Aluemyyntipäällikkö Cramo Finland Oy. Haemme Aluemyyntipäällikköä johtamaan Uudenmaan, Lahden ja Kotkan alueen myyntiä. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja tunnet rakentamisen toimialaa. Pystyt motivoimaan ja luotsaamaan tiimisi huippusuorituksiin. Tutustu hakuilmoitukseen ja hae tehtävää 14.8. mennessä.

Myyntipäällikkö Cramo Finland Oy. Tulet perustettavan tiimin vetäjäksi uusasiakashankintaan. Tutustu tarkemmin hakuilmoitukseen ja haetehtävää 14.8. mennessä!

Asiakaspäällikkö Cramo Finland Oy. Vastaat itsenäisesti oman myyntialueesi b-to-b uusasiakashankinnasta ja nimetyistä asiakkaista. Hae tehtävää 14.8. mennessä!

Digital Business Tools

Reach your goals! Digital Business Tools -palvelu auttaa tavoitteen saavuttamisessa. Suunnitelmallisuus ja systemaattisuus ovat avaintekijöitä hyvien tulosten saavuttamiseen. Palvelun avulla analysoit tilanteen ja teet toimintasuunnitelman, sekä seuraat ja raportoit tuloksia. Palvelussa on työkalut johtamiseen, asiakastyöhön ja myyntiin. Palvelun avulla strategiset tavoitteet viedään käytännön tekemiseen henkilön vastuualueella ja omassa kehittymisessä.

Katso esittelyvideo Digital Business Tools