Saavuta tavoitteesi! Valmennamme tavoitteellisen toimintatavan johtamiseen, asiakastyöskentelyyn ja myyntiin. 

Menestyminen markkinoilla edellyttää koko organisaation ponnistelua tavoitteiden saavuttamiseen. Tarjoamme toimintamallit ja työkalut, jolla varmistetaan organisaation työskentelyä liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Valmennamme organisaationne innovatiivisella tavalla uuteen työskentelytapaan ja toimimme kumppanina muutoksessa. Rekrytoimme oikeat osaajat johto,- asiantuntija- ja myyntitehtäviin.

Teemme tuloksellisia kehitystoimenpiteitä ja pysyviä muutoksia tuottamalla yrityksellenne esimiestyön ja myynnin käsikirjat, prosessikuvaukset ja toimintamallit. Lue referensseistämme >>

Asiakkuuksien johtaminen

Asiakkuuksien johtaminen on yrityksen strateginen menestystekijä. Rakennamme asiakkuuksien johtamisen toimintamallin työseminaareissa, jossa organisaationne avainhenkilöt ovat mukana varmistamassa käytännönläheisyyttä ja muutoksen toteutumista. Pyydä meidät keskustelemaan, miten voisitte johtaa asiakkaitanne entistä tehokkaammin, ota yhteyttä >>

Uutta! Nyt voit osallistua webinaarivalmennuksiin kätevästi omalta koneeltasi! Valmennuksissa saat hyvän tietopaketin ja kokonaiskuvan strategisesta asiakkuuksien johtamisesta ja miten avainasiakkuuksia hoidetaan tehokkaasti. Tutustu tarkemmin tilaisuuksiin alta!

Asiakkuuksien johtaminen, webinaari

      Webinaari

Avainasiakkuuksien johtaminen, webinaari

      Webinaari

Asiakkuuksien johtamisen e-kirja. Tilaa linkki ilmaiseen kirjaan, jonka voit ladata julkaisijan sivuilta!

         Tilaa kirja

Valmentava johtaminen

Tarjoamme käytännön työkalut johdolle ja esimiehille valmentavaan ja tavoitteelliseen johtamiseen. Valmentavan ja tavoitteellisen johtamisen mallimme perustuu moderniin näkemykseen johtamisen teorioista, sekä kokemuksiimme johtamisen ja esimiestyön valmennus- ja kehityshankkeista asiakkaidemme kanssa. Valmennuksissa annamme keinoja yksilön kyvykkyyden eli osaamisen, sitoutumisen ja sisäisen motivaation johtamiseen, one-to-one -keskusteluihin ja käytännön esimiestyöhön.

Rakennamme sovittaessa kanssanne strategiasta johdetun johtamismallin ja tarjoamme työkalut, jolla tavoitteita toteutetaan ja johdetaan.

Myynnin valmennukset myyjille ja asiantuntijoille

Valmennamme organisaationne ratkaisumyyntiin uudenlaisella haastajamyynnin toimintatavalla. Jotta myyjä menestyy, on pystyttävä  tuomaan lisäarvoa ja näkemystä sekä haastaa positiivisesti asiakasta. Ratkaisumyynti ei ole yksittäisen myyjän tai asiantuntijan taitolaji, vaan yrityksen tapa toimia. Valmennuksemme ovat käytännönläheisiä, tuloksia tuottavia ja innostavia tilaisuuksia, joissa annamme  työkalut asiakastyöhön ja myyntiin.

Myynnin johtamisen valmennukset

Myynnin johtamisessa tarvitaan uusia keinoja, joilla tavoitteet saavutetaan. Rakennamme kanssanne asiakkuuksien ja myynnin johtamisen toimintamallin, jolla myynti on suunnittelmallista ja systemaattista. Annamme keinoja toimia valmentavana johtajana ja tarjoamme työkalut tavoitteiden saavuttamiseen.

Business coaching

Henkilö- ja ryhmäkohtaiset Business Coaching -ohjelmamme johdolle ja asiantuntijoille ovat liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen perustuvia konkreettisia kehittämisohjelmia. Coachimme ovat kokeneita yritys- ja muutosvalmentajia, joilla on aitoa liiketoimintaosaamista. Osaamme haastaa ja tuoda esiin uudenlaisia mahdollisuuksia.

Rekrytointipalvelut

Löydä uusi ura kauttamme! Asiantuntijatehtävät, johtaminen ja myyntiorganisaatioiden avainpaikat ovat erikoisalaamme. Kaikki hakemamme tehtävät eivät ole julkisia hakuja. Jätä avoin hakemuksesi ja cv:si tästä: Avoin hakemus

Avoimet työpaikat juuri nyt: Tutustu avoimiin työpaikkoihin>>

Digi- ja ulkomainonnan myyntipäällikkö

Asiakaspäällikkö

Jo sadat ammattilaiset ovat löytäneet uusia haasteita kauttamme. Olet sitten kunnianhimoinen uusi kyky tai rautaisen kokenut ammattilainen, olemme kiinnostuneita sinusta. Jos haluat olla mukana kun parhaita osaajia etsitään, jätä meille avoin hakemus.

Digital Business Tools

Reach your goals! Digital Business Tools -palvelu auttaa tavoitteen saavuttamisessa. Suunnitelmallisuus ja systemaattisuus ovat avaintekijöitä hyvien tulosten saavuttamiseen. Palvelun avulla analysoit tilanteen ja teet toimintasuunnitelman, sekä seuraat ja raportoit tuloksia. Palvelussa on työkalut johtamiseen, asiakastyöhön ja myyntiin. Palvelun avulla strategiset tavoitteet viedään käytännön tekemiseen henkilön vastuualueella ja omassa kehittymisessä.

Katso esittelyvideo Digital Business Tools

 

 

hhttps://webakatemia.fi/koulutus/asiakkuuksien-johtaminen-2018/