Tuotamme toimintamallit ja työkalut asiakastyöhön ja johtamiseen. Valmennamme organisaationne saavuttamaan tavoitteet ja autamme muutoksen läpiviennissä. Rekrytoimme oikeat osaajat asiantuntija- johto- ja myyntitehtäviin.

Menestyminen markkinoilla edellyttää koko organisaation ponnistelua tavoitteiden saavuttamiseen. Tarjoamme toimintamallit ja työkalut tavoitteelliseen työskentelyyn. Valmennamme organisaationne innovatiivisella tavalla uuteen työskentelytapaan ja toimimme kumppanina muutoksessa. Rekrytoimme oikeat osaajat johto,- asiantuntija- ja myyntitehtäviin.

Teemme tuloksellisia kehitystoimenpiteitä ja pysyviä muutoksia tuottamalla yrityksellenne kirjalliset kuvaukset, käsikirjat, prosessikuvaukset ja toimintamallit.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, miten voimme auttaa tavoitteidenne saavuttamisessa!

   Yhteydenotto

 

Asiakkuuksien johtaminen

Asiakkuuksien johtaminen on yrityksen strateginen menestystekijä. Rakennamme asiakkuuksien johtamisen toimintamallin työseminaareissa, jossa organisaationne avainhenkilöt ovat mukana varmistamassa käytännönläheisyyttä ja muutoksen toteutumista. Pyydä meidät keskustelemaan, miten voisitte johtaa asiakkaitanne entistä tehokkaammin.

Uutta! Nyt voit osallistua webinaarivalmennuksiin kätevästi omalta koneeltasi! Valmennuksissa saat hyvän tietopaketin ja kokonaiskuvan strategisesta asiakkuuksien johtamisesta ja miten avainasiakkuuksia hoidetaan tehokkaasti. Tutustu tarkemmin tilaisuuksiin alta!

Tutustu webinaareihimme!

      Webinaarit

Asiakkuuksien johtamisen e-kirja. Tilaa linkki ilmaiseen kirjaan, jonka voit ladata julkaisijan sivuilta!

       Tilaa kirja

Esimiestyö ja johtaminen

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen on keino sitouttaa ja innostaa henkilöä antamaan parastaan ja saavuttamaan tavoitteensa. Rakennamme strategiasta johdetun johtamismallin ja työkalut, jolla tavoitteita toteutetaan ja johdetaan ja valmennamme organisaationne saavuttamaan tavoitteet.

Valmentavan ja tavoitteellisen johtamisen mallimme perustuu moderniin näkemykseen johtamisen teorioista. Valmennuksissa annamme keinoja yksilön kyvykkyyden eli osaamisen, sitoutumisen ja motivaation johtamiseen, one-to-one -keskusteluihin ja käytännön esimiestyöhön. Esimiesten ja johdon valmennuksissa käytämme coaching -menetelmää, jossa valmennettavan rooli on aktiivinen osallistuminen ja tekeminen kurssilla istumisen sijaan!

Tavoittellinen ja valmentava johtaminen, avoin valmennus 22.11.2018 Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Päivän seminaarissa saat työkalut ja toimintamallit, joilla selkeytät ja kehität oman vastuualueesi ja johtajuutesi valmentavaa, tavoitteellista työskentelyä. Tilaisuuden jälkeen sinulla on hyvä käsitys, miten johtamisesi on kytketty yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamiseen. Osaat myös käyttää keskeisiä valmentavan johtamisen työkaluja ja toimintamalleja, joita saat tilaisuudessa käyttöösi.

      Lue lisää

Myynnin valmennukset myyjille ja asiantuntijoille

Valmennamme organisaationne ratkaisumyyntiin uudenlaisella haastajamyynnin toimintatavalla. Jotta myyjä menestyy, on pystyttävä  tuomaan lisäarvoa ja näkemystä sekä haastaa positiivisesti asiakasta. Ratkaisumyynti ei ole yksittäisen myyjän tai asiantuntijan taitolaji, vaan yrityksen tapa toimia. Valmennuksemme ovat käytännönläheisiä, tuloksia tuottavia ja innostavia tilaisuuksia, joissa annamme  työkalut asiakastyöhön ja myyntiin.

Myynnin johtaminen

Myynnin johtamisessa tarvitaan uusia keinoja, joilla tavoitteet saavutetaan. Rakennamme kanssanne asiakkuuksien ja myynnin johtamisen toimintamallin, jolla myynti on suunnittelmallista ja systemaattista. Annamme keinoja toimia valmentavana johtajana ja tarjoamme työkalut tavoitteiden saavuttamiseen.

Business coaching

Business Coaching -ohjelmamme johdolle ja asiantuntijoille ovat liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen perustuvia konkreettisia kehittämisohjelmia. Coachimme ovat kokeneita yritys- ja muutosvalmentajia, joilla on aitoa liiketoimintaosaamista. Osaamme haastaa ja tuoda esiin uudenlaisia mahdollisuuksia.

    Lue lisää

Rekrytointipalvelut

Löydä uusi ura kauttamme! Asiantuntijatehtävät, johtaminen ja myyntiorganisaatioiden avainpaikat ovat erikoisalaamme. Kaikki hakemamme tehtävät eivät ole julkisia hakuja. Jätä avoin hakemuksesi ja cv:si tästä: Avoin hakemus

Avoimet työpaikat juuri nyt: Tutustu avoimiin työpaikkoihin>>

Jo sadat ammattilaiset ovat löytäneet uusia haasteita kauttamme. Olet sitten kunnianhimoinen uusi kyky tai rautaisen kokenut ammattilainen, olemme kiinnostuneita sinusta. Jos haluat olla mukana kun parhaita osaajia etsitään, jätä meille avoin hakemus osoitteesen rekry(at)businessperformance.fi

Digital Business Tools

Reach your goals! Digital Business Tools -palvelu auttaa tavoitteen saavuttamisessa. Suunnitelmallisuus ja systemaattisuus ovat avaintekijöitä hyvien tulosten saavuttamiseen. Palvelun avulla analysoit tilanteen ja teet toimintasuunnitelman, sekä seuraat ja raportoit tuloksia. Palvelussa on työkalut johtamiseen, asiakastyöhön ja myyntiin. Palvelun avulla strategiset tavoitteet viedään käytännön tekemiseen henkilön vastuualueella ja omassa kehittymisessä.

       Slideshow  Digital Business Tools

Pyydä yrityskohtainen tarjous! 

     Yhteydentotto