Business Performance tuottaa kanssanne strategiasta johdetun tavoitteellisen toimintatavan asiakastyöskentelyyn, myyntiin ja johtamiseen. Konsulteillamme on syvällistä osaamista liiketoiminnan kehittämisessä ja muutosten läpiviennistä. Coaching- ja valmennusosaamisemme nopeuttavat uudistusten käytäntöön vientiä ja tuottavat mitattavia tuloksia. Katsomme organisaatiota kokonaisuutena ja osallistumme myös henkilöstöratkaisuihin, organisointiin ja rekrytointiin.

Uudistetut toimintamallit tarvitsevat työkaluja, joilla muutos voi toteutua käytännön tekemisessä. Uusi Digital Business Tools -pilvipalvelumme tarjoaa digitaaliset työkalut asiakastyöhön, myyntiin ja johtamiseen.

Tuotamme yrityksellenne myös käsikirjat, prosessikuvaukset ja toimintamallit. Niiden avulla selkeytetään toimintoja, ohjataan organisaation työskentelyä haluttuun suuntaan ja sitoutetaan henkilöstöä. Kuvaukset ja käsikirjat auttavat muutosten läpiviennissä ja toimivat myös uusien henkilöiden perehdytyksen välineinä. Tutustu asiakasreferensseihimme ja ota yhteyttä, niin laadimme kanssasi voittamisen askelmerkit!

Terveisin Juha Porkka, CEO

 

 

Business Performance Finland Oy

Käyntiosoite:
Tietäjäntie 2,
02130 Espoo

Postiosoite:
PL 29, 02771 Espoo

sales(at)businessperformance.fi

Rekisteriseloste