Business Performance tuottaa kanssanne strategiasta johdetun tavoitteellisen toimintatavan asiakastyöskentelyyn, myyntiin ja johtamiseen. Konsulteillamme on syvällistä osaamista liiketoiminnan kehittämisessä ja muutosten läpiviennistä. Coaching- ja valmennusosaamisemme nopeuttavat uudistusten käytäntöön vientiä ja tuottavat mitattavia tuloksia. Rekrytoimme oikeat osaajat asiantuntija- johto- ja myyntitehtäviin.

Uudistetut toimintamallit tarvitsevat työkaluja, joilla muutos voi toteutua käytännön tekemisessä. Uusi Digital Business Tools -pilvipalvelumme tarjoaa digitaaliset työkalut tavoitteiden saavuttamiseen.

Tuotamme yrityksellenne johtamisen ja myynnin käsikirjat, prosessikuvaukset ja toimintamallit. Niiden avulla selkeytetään toimintoja, ohjataan organisaation työskentelyä haluttuun suuntaan ja sitoutetaan henkilöstöä. Kirjallisesti kuvatut toimintamallit auttavat muutosten läpiviennissä ja toimivat myös uusien henkilöiden perehdytyksen välineinä. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä, niin laadimme kanssasi voittamisen askelmerkit!

Terveisin Juha Porkka, CEO
juha.porkka(@)businessperformance.fi
+358(0)405013454

 

 

Business Performance Finland Oy

Käyntiosoite:
Tietäjäntie 2,
02130 Espoo

Postiosoite:
PL 29, 02771 Espoo

info(at)businessperformance.fi

Rekisteriseloste
 

Ota yhteyttä

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Yritys

Aihe

Viestisi

Tähdellä* merkityt kentät ovat pakollisia