Valmennukset ja webinaarit

Valmennukset

Valmenna tiimisi ja organisaatiosi saavuttamaan tavoitteet!

23.10.2019 Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Valmentavana johtajana, esimiehenä tai asiantuntijana et ratko ongelmia, vaan autat organisaatiotasi oppimaan ja kehittymään. Valmentajana osaat arvioida henkilön kyvykkyyttä ja vaikuttaa motivaatioon ja asenteisiin. Osaat sitouttaa ja innostaa henkilöä ja tiimiä antamaan parastaan!

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen perustuu johtamisen moderneihin käytäntöihin, jossa johtamisen tehtävänä on auttaa henkilöä hyödyntämään potentiaaliaan ja saavuttamaan tavoitteensa.

Tutustu ja ilmoittaudu avoimeen valmennukseen tai pyydä yrityskohtainen tarjous!

      Lisätietoja

Päivän seminaarissa saat työkalut ja toimintamallit, johon voit johtamisessasi nojata ja kehittää oman vastuualueesi tavoitteellista työskentelyä. Tilaisuuden perusteella sinulla on hyvä käsitys, miten kytket johtamisesi yrityksen strategisiin tavoitteisiin. Osaat myös käyttää keskeisiä johtamisen työkaluja ja toimintamalleja, joita saat tilaisuudessa käyttöösi.

Seminaarin hinta: 697 euroa (+ alv 24 %), sisältäen materiaalin sekä tarjoilun.
Tilaisuuden organisoi Eventium koulutuspalvelut.


Erilaiset asiakkaat ympärilläni! – Miten palvelen ja myyn punaisille, keltaisille, vihreille ja sinisille asiakkaille?

Miksi joidenkin asiakkaiden kanssa homma sujuu, toisten kanssa asiat junnaa? Miksi oma toimintatyyli ei aina toimi kaikissa tilanteissa? Onko kyse kemioista vai mistä?

Tosiasiassa ei ole yhtä oikeaa tapaa myydä, vaan eri asiakkaiden kanssa tarvitset erilaisia keinoja.

Erilaiset asiakkaat ympärilläni  -valmennuksessa saat itsellesi työkalut, joilla menestyt parhaiten sinisten, punaisten, keltaisten ja vihreiden asiakkaiden kanssa. Menestyvät myyjät tietävät, että sama tapa myydä ei toimi eri asiakkaille. He pystyvät muokkaamaan myyntityyliään asiakkaille heidän persoonallisuutensa perusteella.

Pyydä yrityskohtainen tarjous!

      Lisätietoja

Päivän seminaarissa saat keinoja ymmärtää ja hyödyntää selkeän viitekehyksen avulla yksilön käyttäytymistä. Valmennuksessa saat myös oman Disc-profiilisi. Tilaisuuden perusteella pystyt paremmin muokkaamaan omaa tyyliäsi asiakkaan persoonan mukaisesti ja hankit näin itsellesi epäreilun kilpailuedun!


Asiakkuuksien johtaminen

Pyydä yrityskohtainen tarjous!

Asiakkuuksien johtaminen on strateginen tapa johtaa yrityksen asiakaspääomaa. Meiltä saat hyvän näkemyksen asiakkuuksien strategisesta johtamisesta ja konkreettisia keinoja asiakasjohtamisen toimintamallin rakentamiseen.

Asiakkuuksien johtaminen, pyydä tarjous yrityskohtaisesta tilaisuudesta ja tilaa veloituksetta e-kirja:

    Yhteydenotto
     Kirjatilaus

Avainasiakkuuksien johtaminen 2019

Kaksi 1,15 h webinaaria 21.11. ja 28.11.2019 klo 10.00 

Avainasiakkuudet ovat yrityksen merkittävimpiä asiakkaita, mutta miten avainasiakkuuksia johdetaan käytännössä ja miten erottaudutaan muillakin keinoilla kuin tuotteilla, toimitusajalla ja hinnalla?

Webinaarissa saat hyvän näkemyksen nykyaikaisesta avainasiakkuuksien strategisesta johtamisesta ja konkreettisia työkaluja avainasiakastyön suunnitteluun ja toteuttamiseen omassa organisaatiossasi.

Avainasiakkuuksien johtaminen, ilmoittautuminen ja lisätietoja:

      Webinaari

Webinaarikoulutusten hinnat: 297 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja. Hinta sisältää live-webinaarin, webinaaritallenteen ja koulutusmateriaalin, sekä e-kirjan Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen ja kytkeminen CRM:ään. 

Tilaisuudet toteutetaan Webakatemia.fi:n palveluna.

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella asiakkuuksien johtamisen ja avainasiakkuuksien johtamisen yrityskohtaisesta toteutuksesta, p. 040 5013454, tai pyydä meitä ottamaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella.


Yrityskohtaiset konsultoinnit ja valmennukset 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous yrityskohtaisesti räätälöityyn ohjelmaan!

   Yhteydenotto